Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль: "Змінимо керівника відділу цивільного захисту"

12 лютого 2015 р., 16:36

Про це очільник області зауважив, розповідаючи про нинішнє засідання у ОДА.

Сьогодні взяв участь у зібранні, присвяченому підведенню підсумків роботи із цивільного захисту. Доповідали не лише представники ДСНС, а й інші служби. 

У час, який переживає наша держава, ця робота набула нового рівня актуальності. Попри те, що Закарпаття є областю, найбільш віддаленою від зони бойових дій, ми теж повинні дбати про захист людей. Ця задача непроста. До прикладу, об’єкти укриття, які були у краї, у більшості своїй давно приватизовані, а також захаращені. Утім, зараз із ними працюють. 

На жаль, не так швидко, як хотілося. Я дав учасникам зібрання певні доручення, а також повідомив про кадрові рішення: замінимо керівника відділу цивільного захисту. Я переконаний: мають працювати фахівці, які адекватно відповідатимуть на ті виклики, які маємо в краї і державі. Звернувся і до керівників у районах з вимогою оцінити роботу відповідальних на місцях, перевірити усе особисто, персонально оглянути об’єкти укриття, вживати заходів до покращення їх стану, а також - працювати з громадами. Незабаром у кількох районах будуть проведені інспекції, сподіваюся, ситуація змінюватиметься на краще. 

Робота має бути серйозною і відповідальною. Наголошую: зараз закарпатські хлопці – на передовій, боронять цілісність і свободу України. І наш обов’язок – подбати про безпеку їхніх сімей, і всіх закарпатців, зберегти життя і здоров'я людей. Тож я закликав відповідальних за цю сферу в області бути патріотами і пам’ятати, що за їхньою спиною – люди. - написав очільник Закарпаття на своїй сторінціу мережі "Фейсбук"


Читач 12.02.2015 18:55 IP: 7.136.54.37
Шановний Василю Івановичу! Не розширяйтеся так навелико,бо завтра можуть і Вас замінити. Яценюк з цього приводу вже направив подання Президенту України. Так што ліпше мовчіть і наберіться великого терпіння. Прийде той час,коли із Вашого правління будуть не лише люди,а і кури сміятися.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp