Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія стягує свої регулярні війська до позицій закарпатських піхотинців

13 лютого 2015 р., 08:37

Напруження на позиції 128 бригади поблизу Дебальцева зростає

На тлі переговорів у Мінську бойовики на Донбасі не припиняли спроб вести наступальні дії в районі Дебальцевого, де позиції тримає 128 гірничо-піхотна бригада, що в мирний час дислокується у Мукачеві.

Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соцмережі.

За його даними, різко зросла кількість регулярних російських військ в даному районі (зведені в тактичні групи з різних військових частин ЗС РФ). Українська артилерія неодноразово завдавала вогневі удари по бойових порядках противника. "Однак бойовики, не дивлячись на значні втрати в районі населених пунктів Логвіново і Нижнє Лозововое протягом останньої доби (в цілому - 8 одиниць бронетехніки та до 10 одиниць автомобільного транспорту), продовжують атакувати", - написав Дмитро Тимчук.

"Формування місцевих бойовиків "ЛНР", відведені на "доукомплектування" вглиб контрольованої ними території району Дебальцевого, категорично відмовляються воювати далі разом з російськими регулярними військами (останні використовують місцевих бойовиків на найбільш небезпечних ділянках)", - повідомив він.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp