Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Дебальцевський котел є" - боєць, що перебуває у безпосередньому епіцентрі подій

13 лютого 2015 р., 19:49

Бойовики розпочали потужний наступ на позиції 128 бригади, яка наразі дислокується у Дебальцевому. У прес-центрі АТО не коментують наявність "котла"

Боєць батальйону "Київська Русь" Володимир Назаренко, що перебуває у Дебальцево, спростував інформація, яку поширюють багато ЗМІ, а також прес-центр АТО, про відсутність Дебальцевського котла. 

"Українські військові уже декілька днів знаходяться там в оточенні російських військ. Траса Дебальцеве-Артемівськ залишається під контролем ворожих військ. Логвінове, яке начебто зачистили, підконтрольне ворогові. Проїзду немає. Російські військові періодично наносять удари по наших позиціях з допомогою авіації та артилерії, використовуючи в тому числі фосфорні снаряди" - передає слова бійця ВГО "Сокіл".

Водночас, речник АТО Анатолій Стельмах повідомив на сторінці прес-центру АТО у Фейсбук про те, що бойовики почали інтенсивний наступ та обстріл бойових позицій, у тому числі і Дебальцева. Однак він не заявив про оточення бійців 128 бригади.

"На жаль, Мінські домовленості не зупинили агресивних дій противника. А протягом сьогоднішнього дня інтенсивність обстрілів терористами наших позицій навпаки збільшилась. Ворог вперто намагається просунути свої сили в напрямку Дебальцевого... ворог 6 разів завдав ударів по самому Дебальцево" - повідомив речник.

Нагадаємо, що 11 лютого закарпатські піхотинці вирвались з оточення, щоб вивезти поранених. В одну вантажівку поцілив снаряд бойовиків. У результаті загинуло 13 бійців. Губернатор Василь Губаль не підтвердив інформацію про наявність серед загиблих саме закарпатців. Однак достовірної інформації досі немає.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp