Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські школярі хворіють, але на карантин поки що не йдуть

14 лютого 2015 р., 11:00

У разі прининення навчальних процесів у місті повідомлять додатково

У сусідніх з Іршавою райцентрах рівень захворюваності на гострі распіраторні захворювання сягнув критичних рівнів. У більшості випадків хворіють діти від 5 до 17 років. Відповідно, у дошкільні навчальні заклади та шкільні установи вводять карантинні заходи та припиняють навчально-виховний процес. В Іршаві ситуація із захворюваністю на ГРВІ поки що стабільна.
Середній відсоток вихованців дитячих садочків відсутніх по причині захворюваності становить майже 8%. Станом на сьогодні найбільше хворіють діти ДНЗ №4 –це 9,5%. У дитсадку Собатина відсутніх через хворобу 30% від спискової кількості дітей.
Дещо інші показники у школах та гімназії міста.

Зокрема, у ЗОШ №1 не має на навчанні трохи більше 10 процентів учнів, ЗОШ №2 – більше 12, а в гімназії цей показник сягнув уже 16,5%. Всі дані отримані в Іршавському районному управлінні санепідемслужби, де ситуацію тримають на контролі та проводять щоденний моніторинг по захворюваності в усіх освітніх закладах району та міста.
Тут також зазначили, що ситуація поки що стабільна, а згідно рішення комісії з питань ТЕБ та НС Іршавської РДА припиняти навчання необхідно при відсутності по причині захворювання гострими распіраторними вірусними інфекціями від 20% спискового складу учнів (вихованців) на 14 календарних днів.
Отже, поки що школи та дитсадки працюватимуть у звичному режимі. У разі необхідності припинення роботи освітніх установ міста буде повідомлено додатково.

За даними прес-центру ОЦЗ в Закарпатській області рівні захворюваності на ГРВІ перевищили епідемічні у містах - Ужгороді, Мукачеві, Ужгородському, В.Березнянському, Перечинському та Мукачівському районах. Іршавщина, Рахівщина та Тячівщина наближаються до цієї межі.

Повідомляє - Іршавська міська рада.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp