Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вшанували учасників бойових дій (ФОТО)

14 лютого 2015 р., 14:00

Нині в місті вшанували загиблих воїнів на територіях інших держав

В суботу в Ужгороді вшанували учасників бойових дій на територіях інших держав та відзначили 26-тю річницю виведення х військ з Афганістану. З цього приводу біля пам’ятника Скорботній матері на Православній набережній відбувся мітинг-реквієм. Участь в ньому взяли керівництво краю – голова ОДА Василь Губаль та голова облради Володимир Чубірко, міста - Віктор Погорєлов, депутати місцевих рад, представники афганських організацій, учасники бойових дій, матері загиблих воїнів.

 

Розпочався захід з панахиди святих отців за загиблими воїнам.

Опісля до воїнів-афганців, учасників мітингу звернувся голова обласної ради Володимир Чубірко. Він щиро подякуваввоїнам, за вірність бойовому побратимству, традиціям, що народилися і пройшли гарт у пеклі війни.

«Ви знаєте ціну миру і ціну життя. Долаючи всілякі труднощі, хвороби, ви зберігаєте силу духу і оптимізму. І нині ви чимало воїнів-афганців пішли добровольцями в зону АТО – мужньо обороняєте нашу Батьківщину від ворогів на східному кордоні. Для вас невідомим є поняття страх. Для вас захист Вітчизни – сенс життя. Саме тому, шановні ветерани, ви по-справедливості є героями. Сьогодні в нас йде війна, страшна війна. Я вдячний всім тим, хто нині допомагає нашим героям на Сході», - звернувся до присутніх керівник ради.

До бойових побратимів мовив і голова територіальної організацій Української Спілки ветеранів Афганістану Віктор Югас, голова обласної Спілки ветеранів війн Михайло Куцкір та заступник військового комісара області Петро Марко.

Хвилиною мовчання вшановано загиблих у війнах. До пам’ятника Скорботній матері поклали квіти та вінки.

Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp