Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Василь Губаль: "Центральна влада ставить серйозні завдання"

14 лютого 2015 р., 17:00

Про них йшлося на селекторній нараді у нашому краї

Про це очільник краю повідомив на своїй сторінці у мережі "Фейсбук":

"Узяв участь у селекторній нараді, яку з головами облдержадміністрацій проводили представники Адміністрації Президента та Кабінету Міністрів. Ішлося про безпеку держави й у тому числі про мобілізаційні процеси, проблеми, з ними пов'язані. Розмова була ґрунтовна. Скажу головне: завдання центральна влада ставить серйозні. На Закарпатті, з огляду на особливості регіону, процеси проходять складно. Ми отримали певні вказівки, у тому числі і стосовно організації цього процесу, роботи з громадами. 

Певні питання у представників мобілізаційні центральної влади були і до правоохоронних органів, медичних комісій. Торкнулися і теми мобілізації технічних засобів. Зауважу: задачі – більш ніж непрості. Працюємо… Зараз закарпатці служать, і вже дехто близько року, на східних рубежах. І ми маємо забезпечити для них ротацію. Разом з тим, у мобілізаційному процесі приділяємо увагу і залученню призовників до прикордонних загонів – вони служитимуть на теренах Закарпаття."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp