Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

13 померлих бійців 128 бригади - живі?

15 лютого 2015 р., 10:53

Рідні не мають спокою. Повідомлення про загибель бійців ширяться з вечора 11 лютого і досі немає жодної офіційної інформації, яка б підтвердила чи спростувала подію

Ні в Закарпатській ОДА, ні в обласному військоматі, ні спецслужби, ні військові не мають поки жодних доказів загибелі 13 бійців 128-ої гірсько-піхотної бригади, які за інформацією ТСН намагалися вирватися з під Дебальцева і потрапили під артилерійський обстріл. 

Більше того, як розповіло компетентне джерело в українських спецслужбах, проросійські бойовики дійсно влучили в автівку з бійцями закарпатської 128-ї бригади. Однак, всі бійці АТО залишились живими. 

Крім того, вони самостійно дібрались до позицій сил АТО під Артемівськом, пише Мukachevo.net

Водночас, російська пропаганда спробувала довести факт гибелі, поширивши через власні сайти моторошне фото начебто з тілами бійців 128-ої бригади. На жаль, чимало ЗМІ поширили цю світлину, хоча оприлюднена вона була на відверто проросійських пропагандистських сайтах поруч з сюжетами Lifenews. 

Нагадаємо, що сьогоднішній ранок бійці 128-ої бригади зустріли спокійно

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp