Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський депутат розповів про життя на війні (ВІДЕО)

16 лютого 2015 р., 20:00

Наразі боєць у лікарні - оговтується після контузії.

Той хто повернувся з війни. Депутат Мукачівської міськради Роман Євстратьєв повернувся із зони АТО. Лежить він зараз в шпиталі – оговтується від контузії, яку отримав під час виконання бойового завдання.

Востаннє депутат Мукачівської міської ради Роман Євстратьєв був у рідному місті в середині осені коли забирав гуманітарний вантаж для військових 128-ї бригади. Тепер – вимушено повернувся через контузію, і лежить в шпиталі. Роман Романович – успішний бізнесмен, депутат міськради. Просився бути серед перших в мобілізаційних списках, тож на війну пішов одним з перших, і з власної волі. Прикомандирували його до 128-ї бригади. Пекло на фронті було весь час, розповідає пан Роман, особливо це стосувалось блок постів де невпинно йшло протистояння. Оскільки Роман Євстратьєв водій вантажівки йому доводилось возити боєприпаси на точки розходу. Іноді під прицільним вогнем ворога.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp