Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Прогулянка ледь не закінчилася трагедією для немовляти

16 лютого 2015 р., 20:47

На візок упала гілка... На щастя, Бог врябував дитя, але дідусь - шокований

На Київській набережній в Ужгороді трухлява гілка впала на візок із дитиною. Дідусь, який гуляв з дитиною, - у шоковому стані…
На щастя, чотиримісячна дівчинка не постраждала. Варто зауважити, це не перший подібний випадок в Ужгороді.

«Ми як зазвичай вийшли погуляти по набережній. І раптом гучний удар по візочку. Я шокований!, - не стримує емоцій ужгородець Олександр. - Я от подумав, що могло статися з моєю дитиною, з іншими дітьми, які тут прогулюються (школярі). Це дуже небезпечно. Оскільки, це пішохідна зона, я думав, що саме тут краще вийти з дитиною. Але, тепер я починаю в цьому сумніватися».
Київська набережна в обласному центрі – улюблене місце відпочивальників і молодих матусь. Також уздовж набережної щодня ходять сотні школярів. Комунальники, вочевидь, не справляються з покладеними обов’язками. Пан Олександр каже, було б правильним звернутися до влади, але робити цього не збирається. Натомість, може дати певні рекомендації, як комунальним службам, так й іншим.

"Перше, що спадає на думку, зрізати ці старі дерева і посадити на їх місце нові, - каже ужгородець. - Якщо такої можливості немає, то хоча б обрізати низько розташовані трухляві гілки».
Внаслідок падіння гілки з дерева, дитина , на щастя, не постраждала. Як кажуть, відбулася легким переляком. Гілляка впала на раму візочка, пошкодила колесо. Тому, радимо бути обачними і зважати на можливість опадання трухлявих гілок. «Мами, що гуляють з дітьми, школярі, що йдуть набережною, та й всі пішоходи, нехай будуть обачними. У школах треба провести профілактичні бесіди. Дякувати Богові, з нами все обійшлося без травм. Але ж, якщо падатиме велика стара гілка, вона може просто вбити», наголошує місцевий мешканець.

Лідія Вербицька для Uzhgorod.net.ua



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp