Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Хусті силачі змагалися (ВІДЕО)

16 лютого 2015 р., 21:30

До міста над Тисою завітали спортсмени з різних куточків краю.

Цими днями спортсмени всієї області завітали до міста над Тисою, аби вибрати найсильніших триборців. Випробувати силу м’язів до Хуста з’їхались учасники з Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Перечина, Сваляви. Змагалися закарпатські силачі у восьми категоріях, у залежності від ваги (від 59 до 120 кілограмів). До речі, крім важкоатлетів-початківців, за титул переможців боролися й чемпіони та призери всеукраїнських і міжнародних змагань. Зокрема, віце-чемпіон світу, рекордсмен України Євген Криса, чемпіон України, учасник чемпіонату Європи Олександр Шляхта, чемпіон області Леонід Квятковський. 

За результатами змагань у триборстві перші місця вибороли хустяни: Наталія Рошинець (до 56 кг), Андрій Козир (до 74 кг), Віталій Фанта (до 83 кг), Михайло Чохняй (до 93 кг), Богдан Міговк (до 105 кг), а також Валерій Фейса (до 66 кг) з Перечина та Василь Діус (до 120 кг) з Мукачева. 




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp