Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко підписав указ про строки проведення призовів та звільнення в запас у 2015 році

17 лютого 2015 р., 15:58

Чисельність призовників буде визначена Кабінетом міністрів

Президент Петро Порошенко підписав указ про строки проведення чергових призовів на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році.

Згідно з документом, у 2015 році чергові призови громадян на строкову військову службу пройдуть у квітні-травні та жовтні-листопаді.

На строкову військову службу призвуть придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Кабінету міністрів доручено визначити чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу, а також обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2015 році.

Крім цього, указ передбачає звільнення у квітні - травні 2015 року в запас із Збройних сил, інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту військовослужбовців, які відслужили встановлені строки строкової військової служби.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp