Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Представлено нових керівників галузей освіти та молоді і спорту Закарпатської ОДА (ФОТО)

17 лютого 2015 р., 17:24

Управління розділено на два підрозділи. Відповідно кожне із них отримало свого керівника

В Закарпатській ОДА напрямками освіти та молоді і спорту відтепер опікуватимуться два структурні підрозділи. Сьогодні у будівлі на Народній, 4 представили керівників цих напрямків – Михайла Мотильчака та Дениса Мана. 

Розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації шляхом реорганізації утворено два структурні підрозділи: департамент освіти і науки облдержадміністрації та управління молоді та спорту облдержадміністрації (до цього обидва напрямки роботи були об’єднані в єдиний департамент). 

У вівторок, 17 лютого, керівник краю Василь Губаль представив колективам директора департаменту Михайла Мотильчака, який досі очолював "спільний" підрозділ та начальника управління Дениса Мана, який пройшов відповідний конкурс та узгодження в уряді. 


Маючи слово перед колективами, керівник області наголосив на кількох ключових моментах. Спершу йшлося про освіту й Василь Губаль акцентував, що очікує від представників галузі про те, що будуть забуті ганебні явища, пов’язані з утягуванням освітян в політику та партійну роботу. "Ви маєте думати про дітей, про колективи і про свій край та про розвиток галузі, без жодного політикування!", - зазначив Василь Іванович.

Михайло Мотильчак не потребував додаткового представлення, адже знаний серед освітян області, та й уже очолював освітянський напрямок. 

Що ж до Дениса Мана, який тепер відповідатиме за роботу з молоддю та розвиток спорту, голова ОДА сказав: знає, що у нього є чимало ідей та пропозицій і побажав їх втілити на благо громади. Підкреслив: ця робота є дуже важливою, адже правильна організація, до прикладу, дозвілля, чи спортивного життя дозволяє уникнути негативних явищ у колі молодого покоління. Як наголосив Василь Губаль, вітаючи молодого керівника, молодь варто залучати і до керівних посад, і загалом до громадського життя області. 

Звертаючись до колективів, голова ОДА повідомив про те, що вважає за доцільне звертати увагу на стан справ і об’єкти у глибинці, у тих селах, які мало коли дочікувалися владної уваги. Василь Губаль нагадав: його двері завжди відчинені, а сам він відкритий для добрих ідей, спрямованих на розвиток галузей, і пообіцяв усю можливу підтримку проектам, потрібним для розвитку освіти, спорту, роботи з молоддю. 



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp