Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці 16-поверхівки звернулися по допомогу до керівника облради

18 лютого 2015 р., 13:11

Чубірка попросили встановити решітки на балконі.

Більше 100 мешканців 16-поверхівки в обласному центрі звернулися до голови обласної ради Володимира Чубірка з проханням по допомогу.

«Ми, мешканці горезвісної 16-поверхівки, звертаємося до Вас, як до посадової особи обласної влади, з проханням допомогти нам у встановленні металевих решіток на перехідних зовнішніх балконах, щоб завадити частим актам суїциду, що здійснюються осо­бами, які проникають сюди, незважаючи на встановлені кодові замки на вхідних дверях будинку.

У нашому домі проживають здебільшого малозабезпечені сім’ї та пенсіонери, які не мають можливості ні поміняти квартири, ні зібрати кошти на встановлення балконних решіток і змушені роками терпіти страшні видовища з понівеченими тілами та калюжами крові під вікнами свого будинку, який здобув гірку славу “будинку самогубців”.

Тому ми просимо Вашоговтручання і дужесподіваємося на Вашудопомогу у виділеннібюджетнихкоштів на встановленнярешіток на наших балконах, щодастьможливістьпопередитимайбутніактисамогубства з нашогобудинку», - йдеться у зверненні.

Голова облради дав доручення профільному управлінню ОДА вивчити можливість вирішення проблеми. Також звернеться з листом до керівництва міста для відповідного реагування.

Прес-служба облради








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp