Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірщина: Як вогнеборці кафе гасили (ФОТО)

18 лютого 2015 р., 14:07

Пожежа трапилася вчора вранці

17 лютого о 09:25 до оперативно-рятувальної служби Міжгірського району надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні кафе у с. Сойми. На момент появи вогню в будівлі перебували власник закладу та дві його працівниці. Одна з них, зайшовши до кімнати відпочинку, побачила полум’я, яке охопило шафу. Вогонь швидко поширився на решту приміщення, коридор, кухню і торговельний зал кафе.

 

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Ще до прибуття пожежних підрозділів працівники кафе намагалися самостійно загасити полум’я, однак безрезультатно. О 10:00 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу й о 10:35 – повністю її ліквідувати.

Імовірно, до загорання призвело коротке замикання електромережі в кімнаті відпочинку для працівників закладу. Внаслідок пожежі вогонь знищив меблі та побутові прилади на кухні, в підсобному приміщенні й торговельному залі, а також пошкодив стіни і стелю кафе. Завдані стихією збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp