Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячів: Як рятувальники з розгерметизацією цистерни з пальним боролися (ФОТО)

18 лютого 2015 р., 19:00

Тренування надзвичайників відбулося в місті сьогодні, 18 лютого

18 лютого на вулиці Незалежності, що в місті Тячів, на території автозаправної станції «WOG» відбулися тренування з ліквідації надзвичайної ситуації під керівництвом заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса та за участі заступника начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Андрія Сікори і керівництва Тячівської РДА. У тренуваннях було задіяно черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та інші аварійно-рятувальні служби і служби життєзабезпечення Тячівського району.

 

За умовною ввідною, на АЗС відбулася розгерметизація цистерни, в якій зберігалося пальне, внаслідок чого стався витік близько 3-х тонн бензину із подальшим його займанням. Завдяки злагодженим діям учасників навчань умовна надзвичайна ситуація була успішно ліквідована. Пожежники загасили загорання бензину, а лікарі швидкої надали першу медичну допомогу постраждалим працівникам АЗС. Відповідну роботу за напрямками було здійснено й іншими службами життєзабезпечення.

У ході проведення даного заходу було виявлено певні недоліки у роботі служб району, на них було звернуто увагу керівництва відповідних відомств для подальшого їх усунення.

Подібні заходи планується в подальшому проводити і в інших районах та містах області.

У ДСНС України у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp