Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ми готові й далі боронити українську землю на всі сто відсотків, - командир 128-ї бригади

19 лютого 2015 р., 11:54

128 бригада, яка в мирний час дислокується у Мукачеві, покинула Дебальцевський плацдарм, але кожен боєць готовий повернутись

Президент України Петро Порошенко під зустрічі з українськими військовими, які були перегруповані з Дебальцевого, відзначив командира 128-ї гірсько-піхотної бригади, полковнику Сергію Шаптала.

За героїзм, виявлений під час бойових дій в Дебальцнвому командиру мукачівської бригади було присвоєно звання Героя України, повідомляє прес-служба президента України.

Командир 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади Герой України Сергій Шаптала підкреслив, що солдати намагалися тримати позиції до останнього. 

«Скажу за свою бригаду, за кожного свого військового – завдання свої вони виконали в повному обсязі. Ніхто з бійців не відійшов, не залишив свої позиції. Вважаю, що це героїзм кожного солдата», – сказав командир, зауваживши, що військовослужбовці стали перегруповуватися лише після затвердження відходу Генеральним штабом.

Комбриг також наголосив, що військовослужбовці готові й надалі захищати територіальну цілісність та суверенітет держави. «Ще такого ніколи не було, щоб українські воїни на своїх позиціях відійшли або здали зброю. Про таке навіть не було мови. Ми готові й далі боронити українську землю на всі сто відсотків», – сказав полковник.

Відповідаючи на питання військових, Президент зазначив, що кожному механіку-водію, який вивів техніку з поля бою, буде виплачена премія і підвищена платня, а всі частини, які вийшли з Дебальцевого, будуть відправлені на ротацію.

"Сьогодні вами пишається не лише Мукачево і Закарпаття, а вся Україна", - підкреслив глава держави.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp