Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нестандартний День Валентина на висоті 1500 метрів відзначили у Колочаві (ФОТО)

19 лютого 2015 р., 13:08

Троє туристів підкорили вершину Колочави на День усіх закоханих

Підкорення зимових вершин в НПП «Синевир» стає все більш популярним серед туристів

Зазвичай пік туристичного сезону в Національному природному парку «Синевир» припадає на літній період. Проте чимало завзятих любителів походів в гори, незважаючи на холод та сніг, прагнуть підкорити мальовничі вершини зимою. Днями троє таких туристів – екстремалів зі Львова піднялися на Дарвайку - надзвичайно красиву гору в селі Колочава, висотою 1501 м. У такий спосіб молоді люди вирішили відмітити День Святого Валентина.

{g}

«Нам схотілося в цей день зробити щось таке, щоб запам’яталося надовго, щось незвичайне, - розповідає турист Богдан. - От і у нас вийшов вельми нестандартний День Валентина. Поки інші молоді люди сиділи в затишному і теплому кафе та пили вино, ми пощастило побачити незрівнянний карпатський краєвид. Враження - незабутні, коли ти підкорюєш таку мальовничу гору з чудернацькою назвою Дарвайка. Нам пощастило, що взагалі встигли на неї вийти, адже підйом почали лише о 14 годині. Коли піднялися на вершину, то сонце вже почало заходити. Важко знайти слова, щоб описати, які гарні зимові Карпати оповиті сяйвом сонця, що опускається за гори, і забирає останні червонуваті промені із засніжених вершин. Світлини,які ми зробили наверху, неймовірні. Раніше навіть не уявляв, що можна дертися у таке високогір’я взимку і не розумів для чого. Тепер знаю: гоhи зимою не менш красиві, аніж влітку».
Попри те, що підйом на гору був вельми важким, ноги весь час грузли в кучугурах снігу, молодих туристів це не лякає – заради мальовничого гірського краєвиду вони готові підніматися на зимові вершини ще не один раз.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp