Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кожен працівники прокуратири відповідає за результат робити своєю посадою

19 лютого 2015 р., 21:21

Володимир Янко попередив своїх підлеглих про наслідки невиконання чи неналежного виконання своїх обов’язків

Сьогодні, 19 лютого на координаційній нараді керівників правоохоронних органів краю з порядком денним «Про стан боротьби із злочинністю та корупцією», прокурор Закарпатської області Володимир Янко наголосив, що зараз громадськість і Президент країни оцінюватиме нашу роботу саме через призму боротьби з корупцією.

.«Час змінився, змінилася країна і ніхто вже не буде терпіти неефективну роботу правоохоронців» - підкреслив прокурор області, нікому не дозволено працювати в півсили, маємо робити днями і ночами, якщо треба, але так, аби було не соромно перед народом».

Участь у координаційній нараді взяли керівництво УСБУ, УМВС та ДФС в області, усі міжрайонні прокурори та начальники міськвідділів міліції.Володимир Янко зазначив, що приємним є той факт, що Закарпатська область чи не єдина в Україні, де не було розпочато жодного кримінального провадження щодо активістів Майдану через їх громадську позицію, не зафіксовано переслідування громадян, які у листопаді – грудні 2013 та січні-лютому 2014 років брали участь у мирних акціях протесту. Це засвідчує свідомість закарпатців навіть у ті складні і буремні часи.Обговорено основні пріоритети у роботі, нові вимоги керівництва держави та очікування суспільства.

Прокурор Закарпатської області поставив конкретні вимоги і наголосив на відповідальності кожного правоохоронця за результат.

А вимоги за словами Володимира Янка це – реальна і жорстка боротьба з корупцією у всіх сферах. «Кожен правоохоронець повинен бути безстрашним і професійним. Я розумію, що Закарпаття – унікальний регіон, тут люди часто між собою пов`язані родинними зв`язками чи дружніми, але не має бути кумівства. Перед Законом усі мають бути рівні. Будь-хто, хто дозволив собі його порушити – повинен за це відповісти»
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp