Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У курортному Косоні згорів магазин (ФОТО)

19 лютого 2015 р., 21:45

Вогонь знищив усе майно у приміщенні

Пізно ввечері 18 лютого в с. Косонь Берегівського району загорівся магазин дешевого одягу. На момент виникнення пожежі у будівлі нікого не було. Полум’я, яке встигло охопити одноповерхову споруду, помітив перехожий. Він повідомив про подію власника магазину та о 22:23 подзвонив до оперативно-рятувальної служби. 

{g}

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та Дерценська церковна добровільна пожежна команда. Ще до прибуття пожежних підрозділів власник закладу почав самотужки гасити полум’я. Справу продовжили професійні вогнеборці, які о 23:52 локалізували загорання й о 03:15 – ліквідували його, - йдеться у повідомленні У ДСНС України у Закарпатській області. 

Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив 200 кв. м. покрівлі магазину, вікна та двері будівлі, електрогенератор, а також одяг і взуття, які знаходилися в асортименті закладу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp