Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді родина загиблого Героя отримає житло

20 лютого 2015 р., 12:20

Захисник загинув на фронті ще минулоріч

Сьогодні голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з Юлією Мартин, чий чоловік минулорічзагинув поблизу міста Щастя, захищаючи нашу Батьківщину. 23-річний ужгородець Сергій Мартин, механік-водій 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади загинув 17 червня,обороняючи рідну землю від банд чужоземних терористів та їхніх поплічників.

Наразі Юля сама виховує доньку. Каже, й досі не отримала ні житлі, ні земельної ділянки. Минулоріч з обласного бюджету їй було виділено 100 тисяч гривень. Голова обласної ради взяв під опіку родину, всіляко намагається їй допомагати. 

За його ініціативи була проведена зустріч Юлії Мартин з міським головою, в ході якої йшлося про виділення їй службового житла, адже наразі вона орендує квартиру. Домовлено, що найближчим часом вона отримає в користування будинок, а також їй планують виділити кошти на його ремонт. Також родині буде виділено й земельну ділянку.

«Наразі уряд не виділив кошти на придбання житла для родин загиблих закарпатських Героїв. Але ми звертаємося й будемо звертатися в Київ щодо вирішення цієї проблеми. Всі наші зусилля й надалі будуть спрямовані на підтримку родин, які втратили чоловіків в зоні АТО. Це питання у влади на щоденному контролі», - зазначив Володимир Чубірко.

Прес-служба облради



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp