Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За долю "Ужгорода" у міській раді так і не взялися

20 лютого 2015 р., 14:20

Віктор Погорелов відкликав це питання без жодних пояснень

Питання ліквідації муніципальної газети «Ужгород» міський голова Віктор Погорелов без пояснення причини зняв із порядку денного засідання депутатів учора, 19 лютого. Про це повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

В оприлюдненому проекті рішення йшлося про те, аби припинити випуск газети у зв’язку з «зміною порядку оприлюднення публічної інформації, розпорядником якої є Ужгородська міська рада, її виконавчі органи та висвітлення їх діяльності».

За інформацією регіонального представника ІМІ в Закарпатській області, питання знято тому, бо воно могло не набрати достатньої кількості голосів – кілька депутатських комісій не підтримали рішення ліквідувати муніципальну газету.

Водночас, депутати у бюджеті Ужгорода на 2015 рік не передбачили фінансування комунального підприємства «Редакція газети «Ужгород», відтак видання з нового року не виходить.

Наразі журналісти редакції публікують свою інформацію на сайті газети «Ужгород».

Нормативно-правові акти публікуються на офіційному сайті міськради.

Як повідомляв ІМІ, наприкінці минулого року в Ужгороді члени міськвиконкому прийняли рішення почати процедуру ліквідації комунального підприємства «Редакція газети «Ужгород».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp