Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівщина: Як перевіряли захисні споруди (ФОТО)

20 лютого 2015 р., 14:40

Вирішили, що стан споруд - задовільний

На Виноградівщині проходить інспектування захисних споруд цивільного захисту району. Днями голова інвентаризаційною комісії, голова комісії ТЕБ та НС Виноградівської РДА Анатолій Бажура, начальник Виноградівського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Володимир Турдай, завідувач сектора з питань цивільної оборони райдержадміністрації Юрій Фурик та інші учасники комісії перевірили 3 об’єкти укриття в селищі Королево та 4 у м. Виноградів. 

 

Було встановлено, що стан захисних споруд задовільний і вони можуть, за потреби, використовуватися для прихистку населення. Також проінспектовано й простіше укриття – підвальне приміщення АПГ «Закарпатський сад» в смт Королево завдовжки понад 450 метрів, яке може використовуватись для укриття населення при виникненні надзвичайних ситуацій.

«На території Виноградівщини захисні споруди цивільного захисту проінспектовано стовідсотково. З наявних 10 об’єктів укриття всі готові для використання за призначенням на випадок виникнення надзвичайних ситуацій», - зазначив начальник райвідділу У ДСНС області Володимир Дурдай.

У ДСНС України у Закарпатській області








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp