Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Добре попрацювали: Вогнеборці врятували від полум’я три будинки (ФОТО)

20 лютого 2015 р., 15:00

Кілька разів вогнеборці виїздили на виклики, аби прибюоркати вогонь

19 лютого в с. Голубине Свалявського району виникла пожежа у надвірній споруді. Власників обійстя на цей час вдома не було. Загорання помітила їхня сусідка, яка о 14:53 повідомила про подію до служби порятунку «101».

 

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 15:19 локалізували пожежу, а о 16:38 її ліквідували. Завдяки своїй оперативності та злагодженим діям вогнеборці врятували від знищення житловий будинок, розташований у кількох метрах від осередку загорання, а також частину побутової техніки, яка зберігалася у споруді.

Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронці. Завдані збитки встановлюються, адже полум’я встигло знищити 18 кв. м покриття будівлі, речі домашнього вжитку, 7 центнерів сіна та пошкодити вхідні двері до надвірної споруди.

Схожий випадок трапився того ж дня в смт Ясіня Рахівського району. Пожежа охопила надвірну споруду в дворогосподарстві, де наразі ніхто не проживає. Вогонь помітили мешканці сусіднього будинку й о 16:40 передзвонили до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли черговий караул державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня та відділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 17:30 пожежникам вдалося локалізувати загорання й о 17:50 – повністю приборкати стихію. Своїми діями бійці ДСНС запобігли розповсюдженню вогню на два житлові будинки, що розташовані по обидва боки від споруди.

Внаслідок пожежі знищено надвірну споруду та майно, яке там зберігалося. Завдані збитки встановлюються. Що стало причиною появи вогню – з’ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp