Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Янко: «Правоохоронці тримають «другий фронт» ведучи безстрашну та жорстку боротьбу з корупцією»

20 лютого 2015 р., 18:42

Прокурор краю, наголошує, що ті, хто в тилу, мають боротися тут не менше за тих, хто на фронті.

Сьогодні, 20 лютого в Україні оголошено Днем Героїв Небесної Сотні. На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє нашої країни Указом Президента встановлено щорічне відзначення цього дня.Сьогодні ми схиляємо голови перед Героями «Небесної Сотні» та перед усіма нашими Героями, які боролися за мир та продовжують це робити на Сході країни.Приємно констатувати, що Закарпаття - чи не єдина в державі область, в якій у ті буремні часи не було відкрито жодного кримінального провадження щодо активістів Євромайдану через їх громадянську позицію, не зафіксовано правоохоронцями також і жодного випадку переслідування громадян, які у листопаді – грудні 2013 та січні-лютому 2014 років брали участь у мирних акціях протесту. 

Це засвідчує свідомість закарпатців.

Проте, якщо краянам відомі будь-які факти тиску, перешкоджання чи переслідування активістів Євромайдану високопосадовцями, правоохоронцями чи суддями, під час Революції Гідності, прошу звертатися з цією інформацією особисто до мене. Я зроблю все, щоб винні особи понесли визначену законом відповідальність.Ми - ті, хто знаходиться в тилу і носить погони, повинні тримати тут «другий фронт» ведучи таку ж безстрашну та жорстку війну з корупцією. Це зараз є наш найбільший пріоритет та обов`язок. Тому я, як прокурор області, поставив вимогу перед усіма правоохоронцями краю, протягом місяця дати реальний результат.Наразі, лише з початку року до суду направлено 11 обвинувальних актів про корупційні злочини, 6 з яких пов`язані з одержанням неправомірної вигоди, а 5 - привласненням бюджетних коштів. Ще у 5 провадженнях про корупційні злочини досудове розслідування знаходиться на стадії завершення. І ця боротьба триває.

Прокурор Закарпатської області Володимир Янко

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp