Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові найкращі спортсмени отримали "по заслугам"(ФОТО)

20 лютого 2015 р., 22:00

Їх нині нагородив очільник міста Золтан Баб’як:

Про це мер міста написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Сьогодні нагородив переможців стипендіальної програми «Кращий спортсмен міста 2014 року».

 

Програма була ініційована мною наприкінці 2013 року з метою заохочення та матеріальної підтримки тих берегівчан, які ведуть здоровий спосіб життя. Моя ідея була оцінена схвально і затверджена депутатами міської ради на пленарному засіданні сесії.

Тож, 16 грудня на засіданні комісії під головуванням міського голови Людмили Токар були визначені кандидатів стипендіатів.

У номінації «Учнівська та студентська молодь» кращим спортсменом став Марк Гоздог, учень ДЮСШ, відділення футболу, срібний призер чемпіонату області.
Кращим у номінації «Дорослі» визнали Сергія Шостака, граючого тренера чоловічого гандбольного клубу «ЗУІ Берегово», чемпіона області 2014 року.
А ось Вікторія Надь стала призером номінації «Особи з обмеженнями у здоров’ї», яка перемогла на Всеукраїнських змаганнях «Повір у себе» з настільного тенісу.

Я з великою радістю вручив переможцям кубки та стипендіальні сертифікати. Я побажав подальших успіхів і висловив сподівання, що нашими спортсмени будуть пишатися і в інших містах країни та за її межами. "



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp