Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині живе мільйонер

1 квітня 2014 р., 15:37

Cтаном на 01.03.14р. до ДПІ у Виноградівському районі подано 170 декларацій про майновий стан та доходи громадянами.

Які зобов’язані декларувати доходи, та тими, які мають право на отримання податкової знижки. Згідно з поданими деклараціями до сплати задекларовано 350,7 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Зокрема, 7 декларацій подано громадянами, які одержали дохід від продажу рухомого та нерухомого майна; 10 громадянами, які одержали дохід у вигляді спадщини Один громадян задекларував одержані доходи в сумі більше 1 млн. гривень і сплачено 301,9 тис. грн. податку. Подано 126 декларації для отримання податкової знижки. До повернення з бюджету підлягає 115,3 тис. гривень. 

При цьому, фахівці ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадують громадянам, які здають в оренду власну нерухомість ( квартири, будинки, кімнати тощо), що вони зобов’язані самостійно нарахувати та сплачувати до бюджету податок на доходи з фізичних осіб за ставкою 15% або 17%. Річна податкова декларація подається до державної інспекції за місцем проживання (реєстрації) громадянина по закінченню звітного календарного року - до 1 травня. 

Відтак фізична особа зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій декларації. 
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp