Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські прикордонники за минулу добу затримали 16 нелегалів (ФОТО)

21 лютого 2015 р., 14:15

Серед них - чимало дітей

Минулої доби на ділянці Мукачівського прикордонного загону було затримано 16 нелегальних мігрантів.

Про це повідомив заступник начальника відділу прикордонного контролю штабу Мукачівського прикордонного загону майор Олексій Федоров.

Так, прикордонники відділу прикордонної служби «Косино», при спробі незаконного перетину кордону, затримали 6 чоловіків, 2 жінки та 3-х дітей віком від одного року до семи. Правопорушників помітив місцевий мешканець, про що й повідомив співробітників державної служби. Зі слів затриманих, вони є громадянами Афганістану.

Ще 5 осіб, які також намагались незаконно потрапити до сусідньої Угорщини, були затримані персоналом відділу прикордонної служби «Лужанка» спільно із співробітниками СБУ. 45-ти річна жінка вела із собою чотирьох дітей віком від одного до дванадцяти років. Жінка повідомила ,що вона та її діти є громадянами Афганістану.

Наразі усі вони знаходяться у пункті тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Подальшу долю нелегалів вирішуватиме суд.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp