Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді по-звірячому побили чотирьох бійців, що повернулись із зони АТО

21 лютого 2015 р., 15:51

Два десятки чоловіків напали на чотирьох бійців, що очікували на таксі

Про жорстокий інцидент повідомила Власта Негря на своїй сторінці у Фейсбук

"У середу 18 лютого 2015, приблизно близько опівночі, в центрі міста біля бару "Skybar" сталася бійка з хлопцями прибулими із зони АТО. Бійці після морально важкого дня (похорону своїх друзів) захотіли вшанувати загиблих товаришів по службі, але так і не вийшло. Група п'яних, неадекватних молодих хлопців, які перебували в тому самому заклад, почали грубо проявляти своє невдоволення присутністю наших хлопчаків. Двоє хлопців не в тверезому стані спровокували бійку, після чого почали погрожувати і пішли геть з бару. Від усієї цієї неприємної ситуації, наші хлопці викликали таксі, щоб поїхати додому. Половина хлопців поїхали відразу, а четверо вийшли на вулицю чекати машину, так і не дочекавшись таксі, з-за рогу бару вибігли близько 20 молодих хлопців і жорстко почали бити наших хлопців: одного вдарили дошкою по голові від чого він втратив свідомість, як наслідок у нього струс мозку, перелом носа і безліч гематом, так як по його голові просто стрибали, іншому хлопцю якимось залізним предметом, схожим на арматуру, розбили голову, з третього хлопця зняли куртку одягли на голову і жорстоко почали бити по голові, четвертого повалили на землю і почали штовхати куди лише тільки можна" - розповіла подробиці волонтер.

За її словами хлопці написали заяву до міліції. Однак там на них чекав неприємний сюрприз - молодики, що напали, написали зустрічну заяву.

Міліція з’ясовує усі обставини справи.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp