Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У березні бюджет Закарпаття зріс майже на 219 мільйонів

1 квітня 2014 р., 16:50

Майже 219 млн. грн. Таку суму було сплачено 42 676 платниками Єдиного соціального внеску, зареєстрованими на початок березня 2014 року.

З них юридичних осіб – 5 863, а фізичних – 36 813. 

За словами провідних фахівців ГУ Міндоходів у Закарпатській області, стабільне надходження єдиного соціального внеску дозволить своєчасно виплачувати пенсії, надасть гарантії соціальних виплат: у разі безробіття, нещасних випадків та тимчасової втрати працездатності. 

Варто зауважити, що результати надходжень єдиного соціального внеску свідчать про вжиття комплексу організаційних та практичних заходів, які були спрямовані на підтримку платників єдиного внеску і створення умов для зручності для здійснення цього платежу. 

Так, з початку року платники ЄСВ Закарпатської області сплатили 633 млн. грн. Нагадуємо, що отримати консультації з питань застосування норм податкового та митного та законодавств про ЄСВ можна у Кол-центрі Міндоходів за номером 0-800-501-00-7, та в ГУ Міндоходів за телефоном 61- 38-65. Також платники можуть скористатись Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом Міндоходів, який знаходиться за адресою http://zir.minrd.gov.ua.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp