Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття - цікавий регіон для розвитку спорту

22 лютого 2015 р., 12:24

Про це йшлося на зустрічі із заступником голови комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молоді та спотру Денисом Силантьєвим та членами комітету, 18 лютого у Києві.

Про це резидент Закарпатської обласної федерації водних видів спорту, відомий ужгородський меценат повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"18 лютого у Києві на Садовій, 3а - у Комітеті Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму відбулася 2-годинна зустріч із заступником голови комітету Денисом Силантьєвим та членами комітету.

Тема нашої зустрічі - наявна ситуація у галузі спорту і туризму Закарпатської області. А також ознайомлення з географічним та кліматичним потенціалом краю у напрямку розвитку спортивної та туристичної інфраструктури.
Розмова у нас вийшла конструктивною. Дениса цікавила як історія спорту Закарпатської області, так і можливість розбудови спортивної інфраструктури.

У результаті, ми дійшли до висновку, що Закарпаття дійсно є цікавим регіоном як для розвитку національних базових спортивних комплексів, так і в напрямку розвитку спортивного туризму.

Мною було піднято питання відносно будівництва водного комплексу у нашому краї. Він міг би забезпечити потреби і закарпатських спортсменів, і стати базовим національним комплексом водних видів спорту для проведення спортивно-тренувальних заходів.
Якщо узагальнити, то я залишився задоволений зустріччю з Денисом Силантьєвим, маю надію, що нам разом вдасться зробити багато корисного – як для розвитку закарпатського спорту, так і національного".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp