Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пацкан звернувся до родичів бійців 128-ї бригади: "Причин для паніки немає"

22 лютого 2015 р., 16:22

У Харкові чекають ще одну колону бійців.

Про це нардеп Валерій Пацкан написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Звертаюсь до родичів бійців 128 гірсько-піхотної бригади!
До мене почала надходити інформація, нібито автобуси, що виїхали за військовослужбовцями, «застрягли» у Харкові. Нібито далі їх не пропускають і це свідчить про те, що хлопців не збираються відпускати на ротацію.

З’ясовував це питання: причин для паніки і хвилювань нема. У ці хвилини колона закарпатських автобусів перебуває у самому Харкові. У них все добре. Чекають ще одну колону, яка їхатиме з Харкова. 

Зранку вирушать за хлопцями в Артемівськ. Щодо військових, то вони повинні передати техніку і зброю своїм побратимам. І тільки після цього буде видано наказ, і їх відправлять на ротацію.
Ми з колегами по Верховній Раді, а особливо з тими, хто в ходить у депгрупу «Закарпаття», постійно слідкуємо за ситуацією, тримаємо зв’язок і з владою, і з військовим керівництвом. Тому можемо заявити стовідсотково, що хлопці скоро будуть вдома. Це підтвердив і командир 128-ої бригади Сергій Шаптало, з яким я щойно спілкувався. Він наголосив, що у випадку яких-небудь бодай незначних змін одразу повідомлятиме. Тож, тримаємо комунікацію.

Нагадаємо, що нещодавно рідні воїнів 128-ї бригади перекрили дорогу в Мукачеві, вимагаючи робації. Губернатор краю Василь Губаль пообіцяв, що ротація пройде протягом трьох діб.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp