Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сім’я загиблого Олега Коваля отримає допомогу від міста

23 лютого 2015 р., 08:48

15 тисяч з міського бюджету

19 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. Свою роботу присутні розпочали із хвилини мовчання за загиблими в зоні АТО, зокрема, мешканцем Чопа Олегом Ковалем, який нещодавно загинув під Дебальцево.

Всього на засіданні виконкому були присутні 10 членів виконкому. Були заслухані звіти про роботу Чопського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей та Комісії з питань захисту прав дитини, Центру надання адміністративних послуг та комісії із житлових питань протягом 2014 року.

Також члени виконкому затвердили склад затвердили склад комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності та постійної конкурсної комісії.

Опісля було прийнято цілий ряд питань про приватизацію квартир у місті Чоп та про надання матеріальної допомоги мешканцям міста. Зокрема, 15000 гривень із міського бюджету буде виділено сім’ї загиблого в зоні АТО мешканця Чопа Олега Коваля, повідомляє Чопська міська рада.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp