Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Погорелову дали тиждень на вирішення житлових питань сімей військових, що загинули на Сході

23 лютого 2015 р., 15:51

Губаль чекає від керівництва Ужгорода швидких рішень

Голова ОДА Василь Губаль провів зустріч з Ужгородським міським головою Віктором Погорєловим з приводу забезпечення родин учасників АТО.

На зустрічі була присутня дружина загиблого офіцера Дмитра Георгієва, якому посмертно надали звання почесного громадянина Ужгорода – пані Марина. Керівнику міста нагадали, що родина вже роками на квартирній черзі, та наголосили на необхідності якомога швидше вирішити питання із наданням житла сім'ї, яка мешкає в гуртожитку – не очікуючи на сприяння в цьому питанні державної влади.

Також ішлося і про потребу віднаходити способи допомоги іншим родинам – передовсім мова про загиблих. Уже наступного тижня міський голова має доповісти про результати перемовин і зустрічей з цього приводу та запропонувати варіанти для подальшої роботи.

Василь Губаль наголосив і на необхідності повного сприяння родинам у вирішенні їхніх проблемних питань міськими службами – від побутових тем і до оформлення документів. На зустрічі досягнуто домовленості про виплату матеріальної допомоги родинам загиблих ужгородців. Також міська влада зобов'язалася скласти реєстр родин учасників АТО та тримати на контролі усі питання, пов'язані з їхнім соціальним захистом.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp