Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На пункті пропуску «Ужгород» в закарпатця вилучили «Chrysler»

23 лютого 2015 р., 20:22

Документи не дарма викликали певну недовіру в митників

Інцидент стався в пункті пропуску митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС. Під час огляду документів на переміщення транспортного засобу «Chrysler grand voyager» через митний кордон України, у працівників митниці виникли сумніви щодо відповідності оригіналу наданої водієм довіреності на право користування транспортним засобом.

Тож фахівцями Закарпатської митниці прийнято рішення направити запит на адресу нотаріуса, що знаходиться в Словаччині, від якого отримали офіційну відповідь. Згідно повідомлення бланк довіреності є чистим фальсифікатом, який ніколи у вказаному нотаріусі не засвідчувався. Це означає, що підпис на документі не легалізувався, а печатку – підроблено.

Таким чином громадянин України вчинив неправомірні дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 статті 483 Митного кодексу України, шляхом подання сфальсифікованих документів для переміщення авто через митний кордон України. На підставі статті 511 Митного кодексу України, «Chrysler grand voyager», вартістю понад 61 тис. грн – вилучено.
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp