Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кожен охочий може дізнатися про вчорашній, сьогоднішній та завтрішній театр (ВІДЕО)

24 лютого 2015 р., 09:20

Закарпатський театр драми та комедії оселився на сторінках книги

Про історію, здобутки та перспективи. В Закарпатському обласному театрі драми та комедії презентували книгу-фотоальбом. На сторінках видання читач може познайомитись і з творчим колективом театру.

Чим жив театр колись і чим живе нині. Про все на сторінках нового видання. В Закарпатському обласному театрі драми і комедії презентували книгу-фотоальбом. Спершу планували видати журнал про театр. Та згодом, матеріалу назбиралось стільки, що вистачило на цілу книгу. Мукачівський міський голова каже, видання гідно та з найкращого характеризує і саме місто. 

Адже діяльність такого закладу культури свідчить, що в місті цінують та люблять мистецтво. Під час презентації видання головний режисер розповів про молоде поповнення великої театральної родини та поділився творчими планами на майбутнє. Книгу- фотоальбом про “Закарпатський театр драми та комедії “шанувальники мистецтва зможуть придбати в театрі або взяти почитати у центральній міській бібліотеці.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp