Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зворотній зв'язок: з Артемівська до Тячева надійшла подяка (ФОТО)

24 лютого 2015 р., 12:20

Бійці щиро вдячні тячівцям за підтримку.

Слова вдячності надійшли на адресу т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василя Йовдія та волонтерського центру «Горгани». У першому листі висловлює подяку особовий склад військовослужбовців з АТО, який виконує бойові завдання на захисту територіальної цілісності нашої України.

 

Цим бійцям неодноразово направлялась вкрай необхідна допомога з продуктів харчування, теплих речей, медикаментів, спорядження тощо. У той важкий час, коли відбувалися військові дії або ж солдати несли службу на своїх позиціях така підтримка з Тячівщини допомагала їм долати труднощі, обігрівала, а то й рятувала здоров’я та життя.

Відтак вони висловили особисту подяку таким волонтерам як Василю Йовдію, Василю Бенчаку, Богдану Колодницькому, Петру Дідуху, Михайлу Бібену, Едуарду Шуфричу, Аллі Хаятовій, Степану Білаку, василю Банку, Оресту Дідуху. «Щиро Вам вдячні та сподіваємось на подальшу спільну співпрацю» - зазначається у листі.

Окрім того надійшов ще один лист від Артемівської ЗОШ –інтернату І-ІІ ст.. №1, ст.. в якому дирекція та учні школи висловлюють щиру подяку школярам Тячівщини за організацію та проведення акції «Діти Тячівщини – дітям Артемівська». Зокрема у рамках цієї акції вони отримали від своїх ровесників із заходу України новорічно-різдвяні подарунки.

Їх передали учні з 16 шкіл Тячівського району. Діти самі готували подарунки і писали листи артемівським школярам, де зазначили й свої контакти. Таким чином було надано можливість поспілкуватися і навіть подружитися. Ціла фура вантажу, що становила майже 12 тонн була направлена напередодні свят до шкіл Артемівська.

І ось школярі Тячівщини отримали відповіді від своїх ровесників. З Артемівської школи-інтернату надійшли малюнки та листи, в яких вони дякують за отримані подарунки. Ось що пишуть учні 4 –го класу цієї школи: «Дякуємо Вам за щирі ваші дарунки. Ми не чекали їх і були приємно вражені Вашою увагою. У нашій школі-інтернаті ми проводимо більшу частину свого життя. Додому ходимо у вихідні. Ми дуже дякуємо Вам за іграшки та канцелярські приладдя. У нас всі діяти люблять малювати, тому альбоми та зошити ми приймаємо з великим задоволенням.»

А ось ще один лист від учня цього ж класу Романа Пастарнака: «Дякуємо Вам за доброту, за доброзичливе ставлення до нас, мешканців Донбасу. Я бажаю всім нам мирного неба над головою!». Цікаво, що на малюнках діти відобразили свою любов до України у вигляді сонця, квітів, зеленої травички та синього неба.

Т. в. о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Йовдій, з ініціативи та підтримки якого відбулася акція зокрема наголосив:

- Це не остання наша акція у підтримку дітей Донбасу. Ми й надалі будемо організовувати їм подарунки до інших свят, на канікулах запросимо на відпочинок. Думаю таким чином зможемо змінити їх стереотипне ставлення до нас, жителів західної України. Що всі ми переживаємо за події Донбасі і хочемо жити у мирній єдиній Україні.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp