Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За хабар лаборантка Хустської районної поліклініки поплатилася роботою

24 лютого 2015 р., 12:52

Гроші вона хотіла заробити за ренген добровольця.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомила прес-секретар Василя Губаля Алла Хаятова:

"Може, не дуже офіційно, зате коротко і по суті. Лаборантка Хустської районної поліклініки, яка дозволила собі вимагати гроші за рентген від добровольця, "нагороджена" доганою і звільнена.
Є відповідне доручення і вказівка від керівництва області усім структурам галузі охорони здоров'я приділяти посилену увагу медичному супроводу усіх людей, пов’язаних з АТО – безоплатно і якнайякісніше. Знову ж таки – у випадку недотримання цих вимог будуть дисциплінарні і кадрові рішення.

До слова, у неділю, 22 лютого, голова ОДА Василь Губаль видав розпорядження "Про організацію медичного супроводу військовослужбовців, які повернулися із зони антитерористичної операції", що передбачає створення відповідного регіонального штабу та загалом низку заходів. Відбулися наради, у тому числі стосовно координації обласних медичних структур з військовим шпиталем, створено і групу, яка опікуватиметься організацією психологічної підтримки.
Учасників АТО та їхні родини у разі будь-яких неузгодженостей із медичними службами просять звертатися до обласного управління охорони здоров'я для нагальної реакції."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp