Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських водіїв закликають поступатися спецтранспорту

24 лютого 2015 р., 16:45

Іноді, саме від вас може залежати людське життя.

Близько 23-ї години на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС області надійшов сигнал тривоги з об’єкту під охороною в Ужгороді. Наряд спеціальної групи затримання одразу виїхав на місце пригоди. Та дорогою міліцейське авто потрапило в ДТП.

Автомобіль марки «Ауді», якого обганяв службовий автомобіль ДСО, несподівано почав здійснювати поворот ліворуч, через що трапилось зіткнення. Автомобілі отримали незначні пошкодження, зокрема було пошкоджено водійські дверцята «Ауді» та передній бампер на службовому автомобілі. На щастя, ні міліціонери, ні водій іномарки не постраждали.

На місце пригоди прибув наряд ДАІ, співробітники інспекції по особовомускладу УМВС. Обидва водії пройшли медичне освідчення, висновок медиків - тверезі.

Нібито звичайна ДТП без постраждалих, проте Андрій Литовченко – начальник УДСО при УМВС області наголошує:

- Ужгород перенасичений автотранспортом. Працівники Державної служби охорони здійснюють охорону майна громадян і від того, як швидко група затримання прибуде на місце події, нерідко залежить життя громадян. Наші співробітники в стислі терміни мають прибути за «тривожним» сигналом – за 3 хв. по місту, за 6 хв.- у межах району. Тому водіям слід розуміти, що подеколи саме час є основним чинником збереження життя і здоров’я людей.

Начальник УДАІ Закарпаття полковник міліції Михайло Бойчук також наголошує, що відповідно до правил дорожнього руху України водії забов′язані надати перевагу в русі тим транспортним завобам, які рухаються з включеними проблисковими маячками синього та червого кольору. А за порушення закону передбачено чималий штраф або 30-40 годин виправних громадських робіт, відповідно до рішення суду. Порушника можуть також позбавити водійських прав.
Провертаючись до нашої історії з ДТП, то на об’єкт, звідки поступив сигнал тривоги, направили інший наряд ДСО. На щастя, цього разу все обійшлося.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp