Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шахраї намагаються заробити грошенят на військовослужбовцеві із Виноградова

25 лютого 2015 р., 10:14

Рахунок, на який просять перераховувати кошти для буцімто важкопораненого бійця, "гуляє" просторами інтернету ще з часів Революції Гідності

21 лютого у соцмережі Фейсбук на сторінці "Допомога Українським військовим Україна" опублікували запис, у якому просять допомогти бійцю 128-ї ОГПБР Блажину Степану, який зараз за їх словами знаходиться у важкому стані і потребує невідкладного лікування щоб врятувати його життя! (докладніше:http://goo.gl/Z2QSeV).

{g}

Степан Блажин зараз перебуває у м. Виноградів більше того, активно катається на велосипеді та ходить до військової частини. Степан не просив ніякої допомоги, і нічого не знає про цю «допомогу» і картковий рахунок. Будьте обережні, перевіряйте інформацію.

P.S.: Картковий рахунок 5168 7553 5981 1003, який вказаний у записі спільноти в інтернеті гуляє ще з протистоянь на Грушевського у Києві. У соцмережах можна знайти десятки записів з цим картковим рахунком, який публікувався з різними контактними номерами телефону (на сьогодні ні один не відповідає), і різними іменами «активістів». Як і у цьому записі так і усіх інших, немає ніяких конкретних даних про те, кому належить картковий рахунок, ніяких конкретних прізвищ чи якихось даних.

PS. Додам від себе. У неділю, одразу як з'явилась ця інформація у Фейсбук, я писав під тією статтею у коментарях, що "днями бачив Степана Блажина. Так, у нього є деякі проблеми з ногою, але не настільки, щоб він навіть не міг говорити". Але мої коментарі зникли, що ще раз доказує про фейковість сторінки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp