Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород отримав гроші на виплати зарплат медикам та вчителям

25 лютого 2015 р., 21:57

Натомість працівники вимагають більшого через здорожчення цін

Медики та освітяни Ужгорода отримали заробітну плату за січень вчасно, - інформує фінансове управління Ужгородської міської ради. 

На освіту місто отримало з державного бюджету субвенцію в січні у розмірі 7 млн. 962 тис. 500 гри., з яких на заробітну плату з нарахуваннями пішло 6 млн. 311 тис. 700 грн. Субвенція для медичної галузі була нарахована у сумі 6 млн. 833 тис. 700 грн., на заробітну плату пішло 5 млн. 457 тис. 700 грн. 

У лютому також уже надійшли кошти: 4 млн. 555 тис. 700 грн. на медицину та 5 млн. 120 тис. 900 грн. на освіту. Гроші на виплату зарплати перераховано, здійснюються виплати за першу половину лютого. Проблема полягає лише у тому, що працівники бюджетних установ наполягають на підвищенні виплат за рахунок індексації. З цим питанням ужгородська міська влада, як і місцеві органи самоврядування інших міст, зверталися до Верховної Ради України. 

23 лютого зареєстровано Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про індексацію грошових доходів населення» щодо скасування обмежень на індексацію пенсій. Доки немає відповідного рішення депутатів чи Кабінету Міністрів України, можна лише очікувати. Отже, відповідно до чинного законодавства, міська влада виконує зобов'язання з виплати заробітної плати в повній мірі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp