Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заради "кайфу" ужгородці обкрадали людей (ФОТО)

26 лютого 2015 р., 08:50

Приятелі сховатись від міліції не змогли, тепер за все доведеться відповісти...

На совісті 34-річного ужгородця та його 31-річної співмешканки – близько двох десятків крадіжок із чужих підвалів, підсобок і коридорів. Вони навіть їздили «на діло» на крадених велосипедах...

 

Удосвіта наряд патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції помітив біля одного з будинків по вул.Легоцького в Ужгороді чоловіка й жінку. Ті їхали на велосипедах, схожих на ті, що перебувають в орієнтуванні як викрадені.

При спілкуванні з правоохоронцями парочка розповіла, де вони проживають, але на запитання, що вони роблять у такий ранній час в іншому районі міста, відповісти не змогли.

Для встановлення осіб та дачі пояснень парочку запросили до міськвідділу міліції, де до розмови долучилися працівники карного розшуку.Правоохоронці швидко встановили особи «велосипедистів». Ними виявилися 31-річна ужгородка та її 34-річний приятель. Останній вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за наркотики.

Крім того, що правоохоронці розшукали викрадені велосипеди, вони ще й вилучили з рюкзака, який був у жінки за спиною, цікаві речі – різні відмички, фонарики та фомку, за допомогою яких зловмисники виламували двері,проникаючи у місця, де можна було знайти поживу.

Як з′ясувалося, «солодка парочка» встигла скоїти близько двох десятків крадіжок із коридорів загального користування багатоповерхівок, підсобнихта підвальних приміщень ужгородців. Там вони цупили все цінне:велосипеди, водяні насоси, рибальські снасті, двадцять пар взуття,інструменти, автомобільні шини. Викрали навіть надувний рибальський човен та реквізит для фаєр-шоу…

Виручені від збуту краденого кошти зловмисники витрачали на наркотики,адже обидвоє вони - наркозалежні.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисників було виявлено тавилучено значну кількість крадених речей.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження. Відносно 34-річногоужгородця обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Розслідуваннятриває.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp