Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатців до сміху доводили (ФОТО)

26 лютого 2015 р., 21:00

Третя гра другого сезону Закарпатської Ліги КВН відбулася вчора, 25 лютого.

Ввечері у «ПАДІЮНі» було людно, туди прийшли всі охочі весело провести вечір і допомогти закарпатським бійцям, які захищають наш спокій на Сході країни. Всі кошти, виручені з ігор волонтери витрачають на потреби вояків у зоні АТО.

  

У вчорашній грі за перемогу боролося п’ять команд: «БезУмная Молодежь (Мукачево), «Чікаго» (Черкаси), «Наташа, ты королева» (медичний факультет УжНУ), «В комі» (журналісти УжНУ), «Выход на 3» та «Sponge Bob» .

Протягом гри команди традиційно змагалися у трьох конкурсах: «Бріз», «Розминка» та «Фрістайл». Окрім того, учасників оцінили за конкурс кумедних картинок, який напередодні провели в Інтернеті. Під час конкурсу «Бріз» команди повинні були розповісти веселі історії про кумедні предмети, які отримали від своїх суперників, у «Розминці» - смішно відповідали на різні запитання, а у «Фрістайлі» КВНівці розповідали жарти та показували мініатюри, які старанно готували заздалегідь.

Окрім жартівників, глядачів у залі веселили вболівальники, які теж взяли участь у кумедному конкурсі. За умовами змагання вболівальників, вони повинні були показати уривок фільму так, аби присутні змогли назвати стрічку .

За результатами гри перемогу у другому турі Закарпатської Ліги КВН здобула команда з Мукачева «БезУмная молодежь», гумористи у підсумку отримали 19, 8 балу.

Протягом вечора гумору глядачі від душі сміялися, проте вони не забували і про тих, хто цілком серйозно наразі дуже потребує допомоги – бійців на Сході. За три дні ігор Закарпатська Ліга КВН зібрала на потреби військових у зоні АТО 2567 гривень.

А вже сьогодні, 26 лютого, жартівники поборолися за Кубок КВН, під час змагання за який, теж не забули про закарпатських вояків.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp