Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві вітали бійців, що повернулись із Дебальцевого

27 лютого 2015 р., 11:01

Тепло і щиро Тячів вітав своїх героїв Сергія Іванчова та Юрія Чернявця

Сьогодні, 26 лютого, Тячів зустрічав своїх героїв – бійців 128- ої гірсько-піхотної бригади, яка вирвалася із пекла Дебальцева. Військових Сергія Іванчова та Юрія Чернявця урочисто вітали у тячівській мерії. Сім’ї бійців, члени виконкому, представники депутатського корпусу та працівники міської ради – всі ті, хто упродовж кількох місяців чекали на повернення вояків додому живими й здоровими – вітали земляків із квітами, оплесками, дарунками і словами вдячності. 



З поверненням додому, після важких боїв на Сході, військовослужбовців вітав міський голова Іван Ковач. 

– Сьогодні ми дочекалися зустрічі з нашими мужніми бійцями. Їх відважний чоловічий вчинок є свідченням того, як слід захищати найдорожче – свою сім’ю, родину, країну. Це вони гідні не тільки щирих і добрих слів, які ми говоримо зараз тут, а й слів подяки від усієї громади Тячева. Бо заслуговують на те, щоб бути на видноті усієї громади прикладом мужності, відваги, патріотизму, бути честю і славою України, – сказав мер Тячева.

Також теплі слова на адресу тячівців, бійців героїчної бригади, висловили член виконкому міської ради Василь Куля та депутат міськради Іван Молнар. У своїх промовах вони дякували тячівським героям за те, що сміливо відстоювали свободу своєї країни і стали гордістю рідного Тячева. 

На жаль повернутись додому вдалося не всім військовим з Тячева. До рідного міста бійці прибули з жахливою звісткою про втрату свого побратима Романа Козичка. Пам’ять про загиблого земляка присутні вшанували хвилиною мовчання. 

Стомлені, небагатослівні та надзвичайно щасливі бійці, які нарешті приїхали до рідного Тячева, не забули висловити вдячність міській владі. Вони дякували меру Тячева Івану Ковачу та всім людям доброї волі, які надавали підтримку і цікавилися їх справами під час перебування у одній з найгарячіших точок зони АТО. 

Сльози і радісні посмішки були на очах у тих, хто цього дня зустрічав солдатів, які отримали 18-денну відпустку і сьогодні найбільше радіють з того, що вони нарешті зможуть бути у колі рідних і близьких. 

На завершення заходу міський голова Іван Ковач ще раз подякував чоловікам за проявлену мужність і побажав їм доброї волі та мирного неба. На згадку про довгоочікуване повернення з рук міського голови бійці отримали пам’ятні дарунки, серед яких і символ захисту – срібний ланцюжок з хрестиком. 


Людмила Кричфалушій

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp