Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають приєднатись до "Місії доброчинності"

2 квітня 2014 р., 11:24

Червоний хрест розпочинає збір допомоги для найменш захищених верств населення. Приєднатись до акції може кожен небайдужий.

З метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення, постійної уваги до проблем самотніх та самотньо проживаючих громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів ВВВ, інвалідів різних категорій, осіб, хворих на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт, багатодітних та неповних малозабезпечених сімей, біженців Товариство Червоного хреста України оголошує Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, який стартує під гаслом «Місія доброчинності».

Закарпатська обласна організація Товариства звертається до усіх мешканців краю підтримати благолійний місячник по залученню коштів та товарів першої необхідності для надання адресної допомоги даній категорії населення.

Працівниками та волонтерами Червоного Хреста будуть розповсюджуватися членські квитки Товариства, залучатиметься населення та комерційні структури до благодійної допомоги, проводитися розіграш “Щедрого квитка”, благодійні концерти, масові зустрічі з населенням з метою роз`яснення цілей і завдань соціальних програм діяльності Товариства, інформаційно-пропагандистські заходи по профілактиці захворювання на туберкульоз і СНІД. 

Прийом різного роду допомоги проводитиметься при медико-соціальних центрах, пунктах та кімнатах Червоного хреста в містах та районах Закарпатської області.

Рахунок для пожертвувань: Р/Р 26007017000924 в АТ “КомінвестБанк” м. Ужгород, код 02940183, МФО 312248. 

Разом з Червоним хрестом - отже разом проти біди і страждань, болю і злиднів. Приєднуйтесь до нас, будьте разом з нами, дорогі краяни!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp