Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про земельні ділянки для тих, хто був у зоні АТО, у Берегові не забули

28 лютого 2015 р., 10:02

Про це йшлося на нараді у міськраді Берегова вчора, 27 лютого

27 лютого у Берегові відбулося засідання 40 сесії міської ради 6 скликання. На початку засідання міський голова Золтан Бабяк просив присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих під час АТО та зокрема берегівчанина Шандора Товта.

 

Найбільш обговорюваними цього дня стали посади секретаря ради та заступників міського голови.

Окрім цього депутати розглянули й інші питання. Зокрема народні обранці підтримали видачу дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у м. Берегові учасникам АТО та членам їх сімей.

А головний фінансист міської рада Ольга Андришин інформувала, що доходи загального фонду виконано на 99, 4% та спеціального – на 107,1% Питому вагу у доходах загального фонду складає податок на доходи фізичних осіб, який надійшов у сумі 24632,5 тис. грн та становить 86,4% До спеціального фонду надійшло власних надходжень бюджетних установ 1328,7 тис. грн. Видаткова частина бюджету міста виконана в сумі 87783,3 тис. грн.

Варто зазначити, що сесію не було закрито, друге її читання відбудеться 20 березня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp