Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві дякували бійцям за хоробрість та відвагу (ФОТО)

28 лютого 2015 р., 11:44

Теплі слова сказав захисникам очільник Тячева.

Сьогодні Україна переживає важкі часи. Війна торкнулася Сходу України. Переглядаючи телевізійні новини, ми бачимо воєнні страхіття, хвилюємось за українських військовослужбовців, за наших тячівців – учасників АТО. І щоранку, прокидаючись, сподіваємось, що все це скінчиться. Знову буде спокійно на Сході України, настане мир у нашій державі.Сьогодні, 26 лютого 2015 року, за ініціативи Тячівського міського голови Ковача Івана Івановича відбулася зустріч депутатського корпусу, членів виконкому та працівників міської ради з учасниками АТО – тячівцями Юрієм Чернявцем та Сергієм Іванчовим, які напередодні повернулися із зони антитерористичної операції.

 

Дебальцево – це та місцевість, де Юрій та Сергій разом з іншими бійцями 128-ї, ризикуючи власними життями, захищали кордони, і звідки, дякуючи Богу та долі, вибралися живими.

Щирі слова шани і подяки висловив міський голова справжнім захисникам України - тячівцям Чернявцю Ю.М. та Іванчову С.П. за хоробрість і мужність, а на згадку вручив їм пам’ятні подарунки та квіти.

Сердечні привітання та побажання добра, щасливої долі і миру адресували тячівським учасникам АТО член виконкому міської ради, директор Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені В.Гренджі – Донського Куля В.М. та депутат міської ради, голова Тячівківського сільського комітету Молнар І.Ф..

В свою чергу військовослужбовці подякували міському голові, депутатам, виконкому, громаді міста за підтримку їх у зоні АТО та турботу про їх рідних і близьких.

Керуюча справами, секретар виконкому

Тячівської міської ради О.Решетар


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp