Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про продуктовий бум на Закарпатті (ВІДЕО)

28 лютого 2015 р., 20:50

Цукор та крупи краяни останім часом скуповують масово

Цукор та крупи на вагу золота. Українці масово кинулись скуповувати продукти першої необхідності. На полицях магазинів меншає борошна, олії, цукру. Люди кажуть, роблять це через їх подорожчання, у зв’язку з нестабільністю української гривні.

Здається – в Україні немов знову настали 90-ті. Магазини та супермаркети переповнені людьми. За останні декілька днів закарпатці спустошують полиці з продуктами першої необхідності. Та запастись продуктами харчування на майбутнє може далеко не кожен. Багато хто просто не може цього зробити через маленьку зарплатню та пенсію. Кажуть, полиці в магазинах пустіють, чи зможуть купити завтра крупи, олію чи цукор не знають. Тож хто може, той купляє сьогодні, аби вже завтра не купувати набагато дорожче, однак більшість лише надіється, що ситуація зміниться на краще. Водночас експерти звинувачують торгові мережі у спекуляціях, а Антимонопольний комітет у бездіяльності. Кажуть, ціни на українські товари не мають зростати так швидко.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp