Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві ДАІвці взялись за школярів (ФОТО)

1 березня 2015 р., 10:25

Навчають їх правил дорожнього руху

Права і обов`язки пішоходів та велосипедистів – основі питання, про які йшла мова під час зустрічі працівників міліції з учнями 6-11 класів загальноосвітньої школи №15 м.Мукачева.

{g}

Навчити дітей змалку дотримуватись правил дорожнього руху – таке завдання ставлять перед собою не тільки батьки, вчителі, а й правоохоронці ДАІ.

Під час чергової зустрічі зі школярами ЗОШ №15 м.Мукачева інспектор ВДАІм.Мукачева з профілактичної роботи Микола Красівов змоделював різні ситуації, в які найчастіше потрапляють пішоходи.

Майже всі школярі знали основні правила дорожнього руху. А тим, хто їх забув, ще раз нагадали, як правильно переходити проїжджу частину дороги, де повинні знаходитись діти в салоні машини, що означають сигнали світлофора та регулювальника на дорозі тощо.

Учні цікавились, з якого віку, як і де велосипедисти мають право рухатись проїжджою частиною дороги. Адже більшість із школярів вже їздять на велосипедах.

Деякі підлітки зізнались, що часом переходять дорогу у невстановленому місці, коли поруч є пішохідний перехід. Інспектор застеріг їх від цього й розповів про небезпеку, яка на них чекає. «Даішник» навів конкретні приклади, до чого призводить така зухвала та необережна поведінка на дорозі, 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp