Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Комбриг 128 бригади став людиною місяця

1 березня 2015 р., 13:30

Командира 128 бригади відзначили на рівні з Михайлом Сааакашвілі, Сергієм Фесенко, Гері Шиллінгом, Кеті Єнгельгерб та росіянкою Світланою Давидовою, яку звинуватили у державній зраді

За версією "Власти Денег" командир 128 гірсько-піхотної бригади, полковник Сергій Шаптала став людиною місяця. 18 лютого йому вдалось вивести із Дебальцевого 2475 українських військових. 

Президент Порошенко присвоїв звання "Герой України" командиру 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади, що захищала Дебальцеве, полковнику Сергію Шапталу. 

"Сьогодні вами пишається не лише Мукачево та Закарпатті, а й вся Україна", - заявив Президент. 

Герой же розповів, що солдати намагалися тримати позиції до останнього. "Скажу за свою бригаду, за кожного свого військового: завдання свої вони виконали в повному обсязі. Ніхто з бійців не повертався, не залишив свої позиції. Вважаю, що це героїзм кожного солдата", - зазначив командир. І додав: "Ще такого не було, щоб українські воїни на своїх позиціях відійшли або здали зброю. Про таке навіть не було мови. Ми готові і далі захищати українську землю на всі сто відсотків".

Бої під Дебальцеве йшли впродовж півроку, і весь цей час там перебувала 128-я Мукачівська гірничо-піхотна бригада. 18 лютого передислокація українських силовиків з району Дебальцеве завершилася. Завдяки полковнику Шапталі звідти вдалося вивести 2475 наших бійців.

За матеріалами "Ділової столиці"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp