Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві держохоронці здали кров для поранених бійців АТО

1 березня 2015 р., 17:52

Для військових, що перебувають на лікуванні у мукачівському шпиталь, щодня потрібно чимало крові

Майже повним складом працівники Мукачівського міжрайонного відділу Державної служби охорони області завітали в центр переливання крові Мукачівської районної лікарні. 

У Мукачеві у військовому госпіталі лікуються і поранені під час антитерористичної операції бійці. Їм щодня потрібна кров різної групи, тому працівники ДСО вирішили «поділитись» своєю кров'ю з тими, кому вона вкрай необхідна. 

- Хлопці захищають нашу країну на Сході, ризикуючи власним життям. То невже ми не можемо пожертвувати для них бодай чимось? Потреба в крові є завжди, тому ми майже повним особовим складом зібралися та здали кров. Приємно знати, що таким чином ти можеш врятувати чиєсь життя, - каже командир спеціального взводу груп затримання ДСО Василь Балог. 

Міліціонери охорони здали майже 2 літри крові для потреб військового госпіталю. До речі, це не вперше працівники ДСО Закарпаття стають донорами, і, як обіцяють, не востаннє. 
УДСО при УМВС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp